søndag 26. august 2012

Velkommen høst!

I går var jeg å handlet litt smått og godt av blomster:)
På tide å få byttet ut litt av sommerblomstene som har stått seg nærmest hele sommeren!
Kjøpte meg ei stor litt lav hvit krukke på plantasjen her litt tidligere da det var 50% på utekrukker.
Liker den kjempegodt da den er perfekt for litt gruppe plantering:)

I går satte jeg lavendel, prydnadskålæ og silverek sammen. Eller ble det også med en stor Bollkryss:) De er såå fine synes jeg.

Hva liker dere for blomster på denne tiden?

En flott Søndag til dere alle ♥

 God klem

3 kommentarer:

Tonje Merethe sa...

Så fine høstblomster. Jeg har ikke skiftet ut mine enda, men blir nok litt nytt til uka. Noen Calluna og en stor krysantemum iallefall. På tide å la pelargoniaene i kjøkkenvinduet få hvile snart også tror jeg. Har lilla asters stående ute da.

Koselig du fant veien inn til meg via Instagram. Koselig å følge deg på instagram, så la meg til som følger her også jeg.

Ønsker deg en fin søndagskveld!
Tonje Merethe

MissMette sa...

Hei :)
Kom over bloggen din via en annen blogger og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Likte meg godt her hos deg, masse fine innlegg og bilder - så jeg la meg til som følger :) Nydelige høstplanter du har her, jeg er så dårlig på blomsternavn, men liker veldig godt lilla ღ Gleder meg til å følge deg videre... Ha en fin, fin mandag og uke... Klem fra Mette

Mitt hjerte sa...

Så fine ting dere skriver begge to:) Kjempekoselig å få tilbakemelding, blir såå glad! Hyggelig at dere vil følge videre, håper dere kan finne ting dere liker å lese om hos meg:)
En fiin uke til dere.
Klem