torsdag 19. desember 2013

Livstegn
Titt-tei!!

Det var en god stund siden jeg var her nå... Igjen!
Eller jeg er jo innom her og titter da, men det blir liksom ikke så jeg prioriterer tid til å skrive.
Noe av det jeg liker aller best når jeg har tid for meg selv, er å blogge... Titte på gamle bilder, legge opp bilder og skrive noen rader....nå er det tydlige spor av at jeg ikke har hatt så mye egen tid bare for meg selv på lang stund. 
Det har vært en travel høst med andre ord! 

Nå er det bare  5 dager igjen til JUL og jeg gleder meg veldig veldig mye til å bare være og nyte denne jula med de jeg er glad i:) Jeg håper vi får kost oss masse, sovetgodt, spilt spill, sett gode filmer, lest bøker, lekt med ungene og gjøre litt sånn som vi bare har lyst til, uten å tenke på noe som MÅ gjøres! Bare tanken på det å subbe rundt i tøfler og en myk pyjamas til langt på dag, gjør meg avslappet:) 

Jeg kunne skrevet masse mer, det er jo så koselig å filosofere slik over livet! 
Stoppe opp og bare kjenne på tankene og følelsene.
Nå kjenner jeg iallefall at jeg er veldig trøtt og flere timer sammenhengende søvn er etterlengtet. 

Tusen hjertelig takk til dere trofaste som følger meg her og på instagram, det varmer godt med de fine kommentarene dere legger igjen. 

Godnatt til deg og prøv du også å ta noen ekstra pust i bakken i disse travle førjulsdager, de er også rike:) 

Klem M 

2 kommentarer:

Camillas Lantliv sa...

Endelig, har ventet på ett nytt innlegg fra deg. Ikke for at jeg er utålmodig og masete, men fordi jeg elsker bloggen din og alt du skriver, som jeg sagt mange ganger før så minner du/dere om barndomen min, og jeg blir rett og slett bare på så godt humør av bildene dine, både her og på instagram <3

Høres ut som du trenger en lang og velfortjent pause i julen, pleie deg selv litt ekstra godt, och nyte koselige dager med familien din. Høres veldig koselig ut med slappe dager uten noe man MÅ gjøre, det gleder jeg meg til også.

Her går det fortsatt i sykdom og sengen, men jeg er litt bedre idag, og har faktisk også planer om å blogge, men sen er det nok dags for sengen igjen, haha, man blir jo så svak og sliten atte.

Nå får du ha en videunderlig dag kjære Merete, vi må snart booke noe gøy sammen, hva med feks en shoppingdag i Gamle stan i Februar ?

Glad i deg min hjertevenn <3

Tonje Merethe sa...

Koselig med et livstegn på bloggen din. Du legger jo ut så mange koselige bilder på instagram.

Ønsker deg en fredelig jul.
Klem fra Tonje Merethe