Her kommer oppskriften på min Pavlova:)
Den er veldig enkel å lage og smaker himmelsk, min beste sommer favoritt!
Marengsbunn:
5 eggehviter
1/4 ts salt
2 dl sukker
Piskes i ca 10 min. Fordel marengsen i en sirkel på bakepapiret( tenk på hvilket fat du skal servere kaken på slik at sirkelen passer på fatet).
Stek så marengsen på 125 grader i ca 1.5 time midt i ovnen.
Bunnen kan du lage flere dager i forveien:)
Eggekremen:
5 eggeplommer
4ss sukker
2,5 dl melk
3 ts maizenamel
Bland alt i en kasserolle og rør hele mens det koker opp. Trekk til side idet det bobler og avkjøl!
Krem:
1 boks kremfløte ( ca 3 dl)
1 ts vaniljesukker
Piskes sammen til en luftig krem
Pynt til kaken:
Bruk det du har/ liker av sesongens frukt og bær!
( min favoritt er jordbær, blåbær og Kiwi)
Velbekomme!
1 kommentar:
hei tittet innom bloggen din og så koslig den var,bakte pawlo i dag med din oppskrift skal ha i konfirmasjon på søndag og ble så vellykket med bunnen og skal pynte den til lørdag med kremen din,og ønsker deg en fin dag,og følger deg vidre og titter innom,hilsen Gro.
Legg inn en kommentar